Читај ми!

Настављени мечеви на Аустралијан опену, убедљив пораз Кецмановића

Тениски мечеви Аустралијан опена који су на отвореним теренима били прекинути због велике врућине настављени су после 17 часова по локалном времену. У наставку неча срппски тенисер Миомир Кецмановић није успео да начини преокрет у дуелу са Чилеанцем Николасом Харијем.

Српски тенисер Миомир Кецмановић поражен је од Чилеанца Николаса Харија са 3:0 (6:3, 6:4, 7:6 /7:3/) у првом колу турнира у Мелбурну.

Наш тенисер, који је био 26. носилац на турниру, није ни после паузе успео да се успешно врати у меч са тренутно 154. тенисером на листи.

Успео је само да пружи нешто равноправнији отпор него на почетку дуела и трећи сет уведе у тај брејк, али је то било све и млади Чилеанац је изборио пласман у друго голо.

После паузе због врућине сви мечеви су настављени, а очекује се да ће на терен око 10.30 по нашем времену изаћи и најбољи тенисер Србије Новак Ђоковић на дуел са Шпанца Роберта Карбаљеса Баене.

У раније одиграном мечу Ласло Ђере је надиграо квалификанта Зизуа Бергса са 3:1 (6:4, 1:6, 6:4, 6:1) и пласирао се у друго коло Аустралијан опена.  

понедељак, 29. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво