Читај ми!

Победа Кецмановића за успех каријере

Српски тенисер Миомир Кецмановић надиграо је Американца Томија Пола са 3:0 (7:6, 7:5, 7:6) у другом колу Аустралијан опена и пласманом у треће коло постигао до сада најбољи успех у каријери на гренд слем турнирима. Противник у наредном колу биће му Италијан Лоренцо Сонего.

После победе над Салватореом Карузом, лаки лузером који је заменио Новака Ђоковића после одлуке да му се забрани учешће у Аустралији, Кецмановић је наставио са добром игром и после три сата надметања надиграо и тренутно 41. тенисера на светској листи.

Наш тенисер, који је тренутно 77. на листи, никада до сада на највећим турнирима није успевао да се пласира даље од другог кола и ово му је успех каријере.

У врло равноправном дуелу Кецмановић је остао врло концентрисан и успевао да надигра Американца у кључним моментима драматичних завршница сва три гема.

У трећем колу Кецмановић ће снаге одмерити са тренутно 26. играчем на листи Италијаном Лоренцом Сонегом, који је био бољи од немачког тенисера Оскара Отеа са 3:1 (2:6, 6:2, 6:3, 6:1).

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво