Читај ми!

Шћепановић не предводи Партизан против Игокее, на клупи некадашњи тренер Звезде

Владо Шћепановић неће предводити тим Партизана на утакмици АБА лиге против Игокее у Лакташима. Екипу ће водити тренер јуниора Миливоје Лазић, некадашњи тренер Црвене звезде. Сашо Филиповски кандидат за новог шефа стручног штаба црно-белих.

После лошег почетка сезоне, а нарочито после убедљивог пораза Партизана у Еврокупу од Буржа, управа клуба одлучила је да Владо Шћепановић не предводи тим против Игокее.

"Након серије резултата који нису у складу са амбицијама клуба, КК Партизан је донео одлуку да екипу на утакмици против Игокее не води Владо Шћепановић. Како су асистенти Александар Матовић и Дејан Мијатовић позитивни на ковид-19, тим ће водити тренер јуниора Миливоје Лазић", наводи се на Партизановом Твитер налогу.

Партизан у Еврокупу има скор 2-3, док у АБА лиги после четири утакмице има исти скор победа и пораза 2-2.

Није прецизирано да ли ова одлука значи и крај сарадње између Партизана и Влада Шћепановића, али медији су већ почели са спекулацијама ко би могао да буде нови тренер црно-белих.

Грчки новинар Христос Харпидис пренео је информацију да је међу најозбиљнијим кандидатима за клупу Партизана словеначки тренер Сашо Филиповски.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво