Гудурић непогрешив – за четири и по минута постигао девет поена

Кошаркаши Филаделфије прекинули су низ од четири пораза, пошто су на свом терену савладали Мемфис са 119:107. Гризлиси су поражени након два тријумфа у сусрету у којем се после прехладе вратио Марко Гудурић и оставио добар утисак.

Домаћин је огромну предност стекао у другој и трећој четвртини, па није угрозио тријумф ни чињеницом да је последњу деоницу изгубио 41:22.

Гудурић је добио само четири и по минута и сјајно их је искористио – постигао је 9 поена (3-3 из игре, 1-1 за три, 2-2 са линије за слободна бацања).

Мало му је недостајало да буде и најефикаснији, пошто је Џа Моран убацио 15, а Јонас Валанчунас имао 14 поена и 10 скокова.

Код 76ерса фантастичну партију пружио је Фуркан Коркмаз са 34 поена (13-17 из игре, 7-9 за три), шест 6 и 4 асистенције. Бен Симонс је имао дабл-дабл са 22 поена (9-14 из игре) и 10 асистенција, Тобајас Харис је додао 21 поен (9-17 из игре), док је Џоел Ембид имао по 10 поена и скокова.

Филаделфија је забележила 32. победу у сезону, те је тренурно шеста на Истоку. Мемфис је доживео 26. пораз и осми је на Западу.

У другој утакмици у којој су учествовали српски кошаркаши, Сакраменто кингси су победили Мајами, а Богдановић и Бјелица били веома распуцани, док су тријумфе уписали Финикс санси, Вашингтон визардси, Јута џез...

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво