Богдановић и Бјелица "решетали" тројкама, Сакраменто подиже форму

Кошаркаши Сакрамента наставили су да подижу форму и остварили су трећу победу у последње четири утакмице. Кингси су у ноћи између петка и суботе победили Мајами резултатом 105:97, уз одличну партију српских репрезентативаца – Богдана Богдановића и Немање Бјелице.

Богдановић и Бјелица били су међу најрасположенијим кошаркашима љубичастих, који су све време контролисали резултат и на крају дошли до тријумфа.

Богдан је на терену провео скоро 36 минута и за то време постигао 23 поена (8-16 из игре, 6-13 за три), уз 4 скока, 2 асистенције и 3 украдене лопте.

Немања је играо минут више и сусрет завршио са 15 поена (5-6 за три поена), 6 скокова и 8 асистенција.

Њих је одлично пратио Бади Хилд са 21 поеном, док је на другој страни Бам Адебајо био најистакнутији са 26 поена (12-16 из игре) уз 7 скокова и 3 асистенције. Данкан Робинсон је додао 18 поена (6-9 из игре, 6-9 за три), а Горан Драгић је имао 14 поена (5-12 из игре, 3-7 за три).

Екипа Лука Волтна остварила је 20. победу у сезони и на 13. је месту на Западу.

Мајами је доживео други пораз заредом, 17. у сезони, те заузима четврто место на Истоку.

Марко Гудурић био је непогрешив у поразу Мемфиса, док су тријумфе уписали Финикс санси, Вашингтон визардси, Јута џез...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво