Чанак: Изузетно значајна победа за нас

Тренер Партизана Ненад Чанак разумљиво био је веома задовољан после победе над Зенитом у Еврокупу, док је његов колега Карсјов истакао да је и атмосфера утицала да његов тим изгуби меч.

Црно-бели су су савладали Зенит са 89:82, одличном игром у финишу меча.

"Изузетно значајна победа за нас, због самопуздања и доказа да можемо да играмо са екипама овог ранга. Прво полувреме је било много мекано, дали су неколико шутева из транзиције. Нашли смо петорку у другом полувремну, успели смо да исконтролишемо њихову транзицију и скок, свели смо их тада на 36 поена. Погодили смо и неке шутеве кад смо испали из акција, али у глобалу, заслужили смо победу", рекао је Чанак после меча.


"Моја екипа је имала кадровских проблема, само двојица играча су могла нешто да креирају. Добро смо играли 35 минута, али скупо су нас коштале луде грешке у завршници. Разлог томе је умор, зато смо и изгубили. Мекелу је ово прва утакмица, први тренинг, показао се добро, али то није било довољно да се победи Партизан овде. Као играч сам још знао каква је атмосфера овде, а сигуран сам да је то утицало на неке лошије одлуке мојих играча", поручио је Карасјов.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво