Јуниори стигли у Београд, поносни на злато

Млади српски кошаркаши, освајачи златне медаље на јуниорском првенству Европе у Братислави, стигли су у Београд и поручили да су поносни на успех, али и подршку коју су осећали све време.

Селектор Владе Јовановић, који је и пре осам година освојио јуниорско злато, захвалио је руководству КСС на поверењу, медијима, али посебно играчима и стручном штабу.

"Обавили смо јако тежак и озбиљан посао. Када смо почели припреме, сви су дошли као добри играчи, људи, момци, а током турнира су расли и показали да могу да буду још бољи. Хвала овој деци, уживао сам радећи са њима", рекао је Јовановић на конференцији за медије на Аеродрому "Никола Тесла".

Капитен Алекса Ускоковић истакао је да је поносан што је имао прилику да подигне трофеј, додавши да је екипа показала да су прави шампиони, док је МВП турнира Никола Мишковић додао да једва чека ново окупљање и нове победе.

Председник КСС Предраг Даниловић нада се да ће ова генерација имати још много успеха.

"Схватили су шта значи играти у државним селекцијама и сигуран сам да су постали бољи играчи", рекао је Даниловић.

Србија је у финалу континенталног шампионата савладала Шпанију са 74:62.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво