Читај ми!

Станковић: Очекујем чврсту и добру реакцију играча

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић изјавио је да, после пораза у Сурдулици, очекује добру и чврсту реакцију својих играча против Радничког на гостовању у Kрагујевцу.

Црвено-бели у 15. колу Суперлиге Србије у недељу од 13.30 гостују у Kрагујевцу, после пораза од Радника у Сурдулици.

"Стари клуб са великом традицијом, лепо је када се један град врати у прву лигу, који има своју историју, навијаче, један леп фудбалски амбијент. Свако има право да се нада, ми не можемо да претимо и не желимо, желимо само да будемо прави. Имаћемо мотивисаног противника као што смо имали сваког противника до сада и очекујем једну јаку, чврсту и добру реакцију наших момака", рекао је Станковић на конференцији за медије.

Станковић је осврнуо и на пораз у Сурдулици.

"Последња утакмица нам је тешко пала, један тежак и болан пораз, који нас је сигурно малкице погодио, али је то сплет неког дана, када се све скупило у тај дан. Од 26. септембра до 28. октобра имали смо деветорицу момака који су имали корону, у ростеру од 24 играча. Kада гледамо у процентима то је заиста много. Међутим није проблем само корона него и њихов повратак, али је проблем био и за момке који су играли утакмицу за утакмицом", рекао је Станковић.

Једноставно када се све то спојило, били смо без енергије, али то не мења наше циљеве, треба само да добро радимо, увидимо наше грешке, истакао је шеф струке црвено-белих.

"Прихватам сву одговорност за изгубљена три бода, јер су момци играли онако како сам им ја рекао. Ако треба да постоји одговорност, она је само моја. Не могу да се стидим мојих момака, могу да будем и тужан и незадовољан неким стварима, али никада не може да ме буде стид. Педесет и нешто утакмица, кроз шта смо све прошли и какве су нам радости донели, ја то не заборављам и верујем у њих. Сигуран сам да ћемо сви заједно изаћи на наш прави пут, без одустајања и без посустајања", истакао је Станковић.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара