Де Брујне: Гвардиола изненадио и нас

Јунак победе Манчестер ситија у Мадриду над Реалом од 2:1, Кевин де Брујне, изјавио је да су и фудбалери енглеске екипе били изненађени тактиком за коју се одлучио њихов тренер Пеп Гвардиола.

Гвардиола је промешао карте у Мадриду, оставивши Агуера и Стерлинга на клупи.

Такође, нешто другачије улоге од оригиниланих имали су Де Брујне и Бернардо Силва.

"Мислим да за четири године овде са Пепом смо имали многа изненађења. Чак и ми играчи, све до самог почетка меча нисмо сигурни шта треба да радимо. Одиграли смо добар меч, одговорили на гол Иска на брилијантан начин. Сада нас очекује финале Карабао купа са Астон Вилом, за шта морамо да се припремимо", изјавио је Агуеро.

Тренер Ситија Пеп Гвардиола коментарисао је казну Уефе, према којој његов тим у наредне две сезоне неће моћи да игра у Лиги шампиона. 

"Не можемо контролисати оно што се дешава ван терена, али можемо оно на њему и играчи су управо то урадили. Желели су да одиграју добар меч за своје навијаче, али и за себе. Није лако клубу, али, као што сам већ рекао, убеђен сам да ће управа и адвокати убедити Уефу да нисмо урадили ништа лоше, већ добро", рекао је Гвардиола.

"Задовољан сам победом, али и издањем екипе. Далеко је од готовог посла, јер ако постоји један тим на свету који може да превазиђе све, то је Реал Мадрид. Ипак, ми се надамо најбољем и ово је велико задовољство. Утакмица у Мадриду показатељ је како морамо да играмо на сваком гостовању", додао је шпански тренер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво