Отказан меч Манчестера и Вест Хема због невремена

Вечерашња утакмица Манчестер Ситија и Вест Хема је отказана због неповољних временских услова у Енглеској. Због олује у Енглеској су већ отказане поједине фудбалске и рагби утакмице као и трке коња.

Актуелни шампион огласио саопштењем у коме наводи да је дуел, чили је почетак планиран за 17.30, отказан због лоших временских услова који могу довести навијаче и особље у опасност.

"Због екстремних временских услова, а због безбедности навијача и особља, утакмица је одложена", објављено је на друштвеним мрежама.

У саопштењу се не наводи могући термин када ће меч одиграти.

Због олује у Енглеској су већ отказане поједине фудбалске и рагби утакмице као и трке коња, а још нема информација каква је ситуација са дуелом Шефилда и Борнмута који би требао да почне у 15 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара