Стојковић: Знамо да има Бога, заслужено смо победили

Голман Партизана Владимир Стојковић, после победе у финалу Купа Србије, рекао је да је његов тим заслужено освојио трофеј. У бобри за трофеј Купа, фудбалери Партизана синоћ су победили Црвену звезду 1:0 на стадиону "Рајко Митић".

"Тако то у животу дође... Не желим никога да омаловажим или увредим, али поједини су причали да ће нас победити "ако има Бога". Док смо губили и док су нас вређали, пљували, веровали смо да има Бога јер знамо да има Бога и знам да нам је он помогао да освојимо ово. Било је омаловажавања са свих страна. Почевши од медијске хајке да не знамо ништа и тако даље, да не ширим причу... Показали смо како се бори за клуб и више него заслужено смо победили", рекао је Стојковић новинарима после меча на стадиону "Рајко Митић".

Стојковић је честитао Црвеној звезду на титули и пожелео јој даље успехе, а нагласио је да је његов приоритет да следеће сезоне види Партизан кога ће се сви плашити и кога ће сви поштовати.

Голман црно-белих рекао је и да га је утакмица финала Купа подсетила на репрезентативни дуел Србије и Грузије.

"Тело ми се целу утакмицу тресло. Знао сам да не сме да уђе лопта у гол... Као против Грузије, ту су један, два шута... Та утакмица нас је тада одвела на Мундијал. Исто је сада била нека тензија, мешавина адреналина и свега осталог што носи једна овако битна утакмица. Слично сам се осећао и негде у подсвести сам знао да морамо да победимо. Био сам убеђен у то", рекао је Стојковић и додао да је битно што се Саша Илић од дреса Партизана опростио на најбољи могући начин.

"Знам колико му је било битно. Обећао сам му да ћемо га испратити са трофејем", закључио је Стојковић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво