Читај ми!

Ожеговић: У шоку сам после пораза али верујем да имамо шансе да прођемо

Фудбалер Партизана Огњен Ожеговић рекао је да је у шоку после пораза од Динама из Кијева и додао да верује да његова екипа и даље има шансе да прође групну фазу Лиге Европа. Фудбалери Партизана испустили су у Београду два гола предности и изгубили од Динама из Кијева са 2:3, у утакмици другог кола Групе Б у Лиги Европа.

"У шоку сам. Од кад играм фудбал није ми се десило да изгубим 3:2, а да водим 2:0 на полувремену. Велики ударац за нас. У најави утакмице сам рекао да морамо да поведемо рачуна да нам се не дешава полувреме као против Рада. Ево, опет смо ушли као суманути у друго полувреме. Ја сам још у шоку, не знам шта да кажем", рекао је Ожеговић новинарима после утакмице.

"Не преостаје нам ништа друго него да дигнемо главе, да се саберемо. Скендербег је играо 1:1 са Јанг Бојсом, не заостајемо много. Мислим да имамо квалитет да прођемо групну фазу", додао је он.

Фудбалери Партизана испустили су у Београду два гола предности и изгубили од Динама из Кијева са 2:3, у утакмици другог кола Групе Б у Лиги Европа.

"Стварно не знам шта се десило. Одлична игра у првом полувремену... Ово је за мене велики шок. Пад концентрације, примимо три гола... Невероватно стварно", рекао је Ожеговић.

Динамо је на 2:1 смањио после пенала који је скривио Ожеговић који је играо руком.

"Махинално сам дигао руку... Осетио сам да ме је лопта ударила у главу. Не знам шта да кажем, стварно је тешко причати после свега", рекао је он.

Ожеговић је на мечу постигао гол, али је истакао да о томе не размишља.

"Драго ми је што сам постигао гол, али сада о томе не размишљам. Овај пораз ће ми дуго стајати у глави, покушаћу да што пре заборавим. Не смемо много да размишљамо о овом поразу да не бисмо улазили у нове грешке. Надам се да ћемо скупити снагу да се издигнемо изнад свега", рекао је Ожеговић.

Партизан је трећи на табели са једним бодом, колико има и Скендербег. Динамо је први на табели са шест бодова, а на другом месту Јанг Бојс има два.

У трећем колу 19. октобра Партизан ће играти у Елбасану против албанског Скендербега, а Динамо ће у Кијеву дочекати Јанг Бојс.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво