ФК Партизан: Нисмо одбијени, тек ћемо се жалити

После информације да је Дисциплинска комисија Европске фудбалске уније одбила жалбу Партизана и потврдила казну од две утакмице без публике на домаћем терену, уз 130.000 евра, из шампиона Србије стиже вест да жалба још није ни уложена.

Партизан је кажњен због лоше организације утакмица против Будућности и Олимпијакоса, током којих су навијачи седели на степеницама, користили пиротехничка средства, убацивали предмете на терен, као и због, како је наведено, расистичког навијања.

Ипак, црно-бели кажу да жалба још није ни уложена, већ да је Уефа само званично објавила оно о чему су у петак обавестили шампиона Србије.

"Жалба ФК Партизан није одбијена како су поједини портали данас објавили. Уефа је само званично поставила на сајт казну о којој је ФК Партизан био обавештен у петак, а уједно и ви новинари. Данас је то учињено транспарентно како то Уефа ради. ФК Партизан има право на жалбу и рок од пет дана да то учини, те ће следити правне кораке у вези са тим", саопштено је из Хумске.

Поред казне, Уефа је упозорила црно-беле да, уколико у наредне три године направе сличан преступ, аутоматски ће имати још један меч пред празним трибинама.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво