Српски тим гост РТС-а пред пут на ЗОИ у Пјонгачангу

Пред пут на Зимске олимпијске игре у Пјонгчангу, чланови српског тима били су гости РТС-а. Невена Игњатовић, која ће носити заставу Србије на церемонији свечаног отварања, очекује успешне игре и пласман међу 15 најбољих.

На Зимским олимпијским играма у Пјонгчангу, од 9. до 25. фебруара, у алпском скијању учествоваће Невена Игњатовић, Марко Вукићевић и Марко Стевовић, а у нордијском скијању Дамир Растић.

Сви они, уз тренере, били су гости РТС-а пред полазак на пут у Јужну Кореју, а Невена Ињатовић, која ће носити заставу на отварању, рекла је да је то велика част за њу.

"Узбуђена сам, једва чекам. Драго ми је што је остатак тима одлучио да ја носим заставу. Једина сам девојка, а они су сви каваљери. Плус, и резултати стоје иза мене", рекла је Невена за сајт РТС-а.

Што се циљева и очекивања тиче, она су усмерена на добар наступ и освајање места које ће донети бодове и за Светски куп.

"Не бих да стварам себи пристисак. Морам да се фокусирам, да радим све као што радим. Шесто место недавно у Светском купу је показало да могу добро да скијам. Међутим, Олимпијске игре су друго, друга стаза, друга врста притиска. Дефинитивно би ме задовољио пласман међу првих 15, што би донело и бодове за Светски куп и бољи пласман на крају сезоне", додала је Игњатовић.

Радио Телевизија Србије ће као и претходних 60 година имати ексклузивно право преноса са игара, и овога пута произвести више од 100 сати програма из Пјонгчанга.

број коментара 0 пошаљи коментар