Берлин, одбројавање...

У Берлину хладњикаво време од само 15 степени целзијусових, али га подгрева навијачка атмосфера пред утакмицу селекција Немачке и Исланда која ће званично отворити Европско првенство. Прву утакмицу на првенству можете од 14.51 пратити у директном преносу на Другом програму РТС-а, док дуел наше репрезентације и Шпаније преносимо од 17.50 на Првом програму.

У Берлину је хладно за београдске услове, свега 15 степени уз веома јак ветар. Најављује се и киша у току после поднева.

Но без обзира на временске услове, већ око поднева се око арене могло приметити некилико група немачких и исландских навијача што наговештава да ће у хали владати узаврела атмосфера.

На благајнама нема гужви за продају карата чија је најефтинија цена 29 евра. Немачки навијачи испијају пиво и опуштају се пре меча. Највише њих носи дрес Новицког, наравно.

Неки играју баскет на неколико терена распоређених испред хале. Али има и оних којима је сликање пред халом на првом месту.

У дворани тренутно тренинг имају кошаркаши Турске репрезентације који играју са селекцијом Италије од 21 час, а и тај меч можете пратити у директном преносу на нашем Другом програму.

Репрезентативци Србије су већ у току преподнева имали тренинг, а селектор и стручни стаб су замолили представнике медија да данас не долазе у хотел пре утакмице, како би могли максимално да се фокусирају на предстојећи меч.

Немачки навијачи полако пуне дворану ...

Навијачи Србије полако се окупљају испред дворане ...

број коментара 0 Пошаљи коментар