Najprodavaniji album na teritoriji Srbije i Hrvatske

Aktuelni album Zdravka Čolića "Ono malo sreće", U izdanju dve najveće diskografske kuće u regionu PGP RTS i Croatia Records, najprodavaniji je album na teritoriji Srbije i Hrvatske.

 

Album čiji su izlazak nagovestili singlovi "Mala", "Šljive su rodile" i "Kuća puna naroda"  još je jedno vredno diskografsko izdanje sa pesmama koje potpisuju značajni regionalni autori: Momčilo Bajagić Bajaga, Zlatan Stipišić Gibonni, Zlatan Fazlić, Antonija Šola, Sandra Sagena, Damit Arslanagić, Maya Sar i Miroslav Rus, a za čiju produkciju se pobrinuo Čolićev stalni saradnik, Nikša Bratoš.

Poseban doprinos albumu dali su i vrhunski gosti: Theodosil Spassov, Matija Dedić, Dejan Petrović Big Band i Aleksandar Banjac. Video spotovi "Mala" i "Šljive su rodile" već je pregledalo preko 2 miliona You Tube korisnika, a mnoge pesme poput "Kuća puna naroda" koju potpisuje Gibonni i "Tebe čuvam za kraj", autora Miroslava Rusa, na putu su da postanu deo legendarnih Čolićevih balada.

Još jednom se potvrdilo da nacionalna diskografska kuća PGP RTS zna da prepozna kvalitet i da nije slučajno da se i Zdravko Čolić priključio timu našeg nacionalnog diskografa.

broj komentara 0 pošalji komentar