Srpski sa Denijem

Američki komičar i jutjuber srpskog porekla Dragiša Deni Grozdić nalazi se na turneji po Srbiji i regionu, gde će se publici predstaviti svojom novom stend ap komedijom.

Pravo iz Las Vegasa došao je u Novi Sad, kupio polovni automobil i zaputio se na put da ugovara predstave, a svoje fanove će o nastupima i kretanjima obaveštavati preko Jutjuba i Fejsbuka.

Grozdić na Jutjubu ima više od 370.000 pratilaca, a njegovi komični klipovi više od 130 miliona pregleda što ga čini jednim od najpopularnijih Srba na tom sajtu, a te činjenice govore o njegovoj popularnosti, ali i snazi koju internet ima kao medij.

Njegov uspeh nije slučajan, jer pored talenta i posebnog smisla za humor koji poseduje, on je završio kao jedan od najboljih studenata generacije i prestižni Kalifornijski univerzitet u Los Anđelesu, čuveni UCLA.

Grozdić je komični bloger koji je osnovao Gradual Report kao seriju kratkih šou programa na Jutjubu i Serbian Lesson Guy gde uz puno psovki, uči ljude srpskom jeziku koji ni sam ne govori dovoljno dobro.

On je čovek video sveta, ali mu je pažnja i dalje usmerene ka Srbiji. On se šali, psuje, preuveličava... ali se i trudi da "nabode" po koji padež iz srpskog jezika.

Iako dolazi iz Las Vegasa svi koji budu želeli da gledaju njegovu komediju ne treba da brinu kako će ga razumeti, jer sve što ne ume da kaže on nađe način da dočara svojim živopisnim likom, grimasama, pokretima i glasnošću.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво