Novosti dana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je na Televiziji "Pink" da ne očekuje ništa posebno od današnjeg protesta opozicije, ali je ukazao da njegovi politički protivnici "ne trpe” demokratiju, niti drugačije mišljenje, a u prilog tome pozvao se na noćašnje događaje u opštini Stari grad i u Paraćinu, gde, kako kaže, predstavnici opozicije nisu dali da hitna pomoć pomogne odborniku kojem je pozlilo.

Jedna osoba je poginula, a četiri teško povređene u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali u mestu Grdica kod Kraljeva.

Na teritoriji cele Srbije policija danas nije zaustavila nijedan autobus, ni kombi koji su prevozili putnike ka Beogradu, napisao je na svom "Tviter" nalogu ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Nebojša Stefanović je to saopštio nakon što su pojedini mediji preneli da u nekim gradovima nije bilo autobuskog prevoza.

Gradski odbor Srpske napredne stranke saopštio je da su rano jutros vlasti Starog grada iz zgrade te beogradske opštine "izbacile na silu" dvojicu njenih odbornika. U saopštenju se navodi da su jutros oko 05.00 iz zgrade opštine Stari grad na silu izbačeni legalno izabrani odbornici Skupštine opštine, Dušan Tojagić i Aleksandar Puača.

 

 

 

Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво