Sportski žurnal

Odbojkašice Srbije savladale su Tajland rezultatom 3-1 u prvom meču drugog vikenda Lige nacija. Sutra od 11.30 časova po našem vremenu igraju sa Poljskom, preksutra u 14 sati sa domaćinom, reprezentacijom Kine.

Karte za utakmicu finala Kupa Srbije između Partizana i Mladosti iz Lučana rasprodate su, navodi se na sajtu FK Radnik iz Surdilice, na čijem stadionu se igra završnica najmasovnijeg takmičenja. Uoči finala, slušamo izjave dvojice Miroslava iz tabora crno- belih - Đukića i Vulićevića, kao i Nenada Milovanovića, Aleksandra Pejovića i Lazara Jovanovića iz ekipe Mladosti.

Novosađani Stefan Basta i Lazar Kolarić osvojili su turnir serije sa jednom zvezdicom u bič voleju u turskom Ajdinu, pošto su u finalu savladali iransku kombinaciju Raufi - Mirzali sa 2-1. Posle finala u Lucernu, ovo je još jedan veliki uspeh našeg dvojca na pesku.

Petog juna u "Štark areni" očekuje nas kik-boks spektakl. Reviju majstora ove borilačke veštine upotpuniće naša državna prvakinja i šampionka Balkana Marina Spasić.

Crvena zvezda sinoć ubedljiva u prvom meču košarkaškog plej-ofa sa ekipom Vršca, u Čačku je Borac bio bolji od ekipe Dinamika sa beogradskog Dorćola. Večeras od 18 časova igraju FMP i Zlatibor, od 20 sati Partizan i Mega Bemaks.

O ovim i drugim aktuelnostima iz sveta sporta, danas tokom redovne sportske emisije Radio Beograda 1.

Današnju emisiju uređuje i vodi Željko Stefanović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво