Дом културе

У Дому културе Рајко Петровић најављује турнеју Слободне зоне, представљамо биографску књигу о Леонарду да Винчију и изложбу која је трајала 99,9 минута

 

У години када цео свет обележава 500 година од смрти „ренесансног човека” и „универзалног генија” Леонарда да Винчија објављена је књига „Леонардо да Винчи” из пера чувеног биографa Волтера Ајзаксона. На основу хиљада страница из Леонардових невероватних бележница и на основу нових открића о његовом животу и раду, Волтер Ајзаксон нам разоткрива великог уметника и научника повезујући Леонардову уметност и науку. Kњига је недавно објављена и на српском језику.
У једном београдском хотелу отворена је изложба скулптура од злата аутора Ристе Михића. Трајала је 99,9 минута, симболично, јер је то проценат чистоће 24-каратног злата.
13. Турнеја филмског фестивала Слободна зона до краја јуна биће организованa у више од 50 градова и места у Србији. Публика ће имати прилику да бесплатно погледа најбоље филмове за које се током 14. издања фестивалa Слободна зона тражила карта више.  

Кроз програм Дома културе води Јелена Кнежевић. 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара