Устанак

Савршено јутро дочекаћемо заједно радујући се новом дану.

И ово јутро, носи различите изазове у низу. Најлакше их је превазићи у усвајању важних информација и ослушкивању одличне музике.

Цртица 202 овог јутра говори о слатким бригама, како их се решавамо, и колико брзо доносимо одлуке када, на пример, треба да нешто лепо купимо.

Спортске вести припремиће мр Биљана Шујдовић.

Минивал или - графити јесу духовите мисли наших талентованих слушалаца. Најлепше од њих бирамо за поздрав новом дану, захваљујући Дарку Коцјану.

Пажљиво ћемо пратити и ситуацију на саобраћајницама широм Србије али и на улицама, раскрсницама и мостовима у Београду. Уместо вас, проналазимо решења за избегавање јутарњих гужви и застоја у саобраћају.

Квака Драгутина Роквића и овога јутра уочава наше мане али из сатиричног угла. Естонски град Талин увео је бесплатан превоз, који се компензује већом покретљивошћу људи и потрошњом у трговини и угоститељству. Додуше, и у Београду, велики број њих такође има бесплатан превоз, и често путује с краја на крај града, па се тешко улази у аутобус; али није примећено да житељи Борче троше нешто много по кафићима у Новом Београду, нити ови из Калуђерице пазаре превише у Земун Пољу.

Током емисије сазнаваћете и најновије вести из земље и света, сервисне информације, а прелистаћемо и дневну штампу.

Слушаоци нас питају: „Ових дана, основци крећу на рекреативну наставу. Да ли се возила којим се деца превозе контролишу и чија је законска обавеза да о томе извести забринуте родитеље?” Одговор ћемо чути од Слађане Савић у рубрици „Слушаоци репортери”.

Какво је време, а како на путевима, колики је средњи курс динара по НБС, каква је биопрогноза, питања су на која ћемо током јутра пронаћи одговоре.

О активностима КЦ „Раковица” говориће директорка Маријана Бутулија. Она ће најавити обележавање славе Културног центра, Св. Кирило и Методије као и свечану академију поводом дана ове угледне установе.

Гласник 202, Марина Зец, упознаје нас са актуелном понудом за матуранте када су у питању припреме за матурско вече. Колико у просеку кошта гардероба, шминка, обућа, фризуре... и ту није крај списку.

Крај емисије, резервисали смо за један кратак Виц на блиц. И то није све. Има још, само нас ослушкујте...

Ако желите нешто важно да нам јавите за вас је резервисан телефон у студију 011-3249-202, или СМС број 064-0202-200 на који можете послати неку важну информацију по цени обичне поруке. Наша мејл адреса је program202@gmail.com.

Очекујемо да нас пронађете на Твитеру (@ustanak202 @beograd202) и Фејсбуку (Radio Beograd 202) а онда нам се и на тај начин обратите.

Ми бележимо све што јавите. Хвала што ћете јутро почети у нашем друштву.

Уредник и водитељ: Дејан Грујић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво