Широм затворених очију

Гост: Срђан Марјановић, кантаутор

Још давно је почео да се интересује за рок музику. Свирао је у групама Свитци, Усамљени и Гру, а затим започиње каријеру као акустичар. Наступао је у представи „Исус Христос суперстар" Атељеа 212 где је глумио једног од свештеника. Песме Срђана Марјановића су у многобројним антологијама југословенске рок поезије. Уз његове хитове „Ми смо једно другом говорили ви", „Није ти се хтело", „Иди", „Лептир", „Мала Маја", „Жице" слушаоци ће имати прилику да чују и његове две нове композиције. Осим о музици чућемо много тога од Срђана и о њему као успешном писцу.
Своју прву књигу „Жице" објавио је у издању „Службеног гласника", а сада је пред нама и његов нови роман под називом „О.К., пресвући ћу се". Ово је „трилер у коме је влажно и клизаво" и који врло сурово приказује живот са београдског асфалта. Срђан каже да није желео да поново пише о рокенролу, хтео је потпуно нови изазов и авантуру.
Књигу прати и нови сингл, праћен спотом, под истоименим називом као књига, „ОК, пресвући ћу се”.
У сасвим отвореном разговору говориће о томе како је настајао нови роман, откуд инспирација. Затим ћемо чути и нумеру којом се преставио на Беовизији, а говориће и о својим утисцима са такмичења на коме бирамо композицију која ће нас представљати на Песми Евровизије. 

Аутор емисије: Тања Гајовић

Придружите нам се и ви. Број телефона на који можете упутити поруку је 064 0202 200, а мејл можете послати на program202@gmail.com или нам се придружите на фејсбуку или твитеру.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво