Породична састајања – увек недељом

Емисија за целу породицу која пружа могућност да се све генерације недељом у подне нађу на окупу и да уз „Породична састајања – увек недељом“ пронађу заједничке теме, понешто сазнају, забаве се... а ако учествују у квизу и да зараде награде.

У овој емисији иначе имамо много победника, у различитим дисциплинама, кулинарства, знања, хуманости, а ову последњу, титулу Хероја недеље, доделили смо Урошу Марковићу. Он је члан хуманитарне организације „Срби за Србе" и уредник сајта „Тројка из блока". "Тројка из блока" је идејни спортско-хуманитарни пројекат Хуманитарне организације Срби за Србе, помоћу којег се кроз турнире у брзом шутирању тројки прикупљају средства намењена за помоћ социјално угроженим породицама које живе на подручју Србије и региона и броје четворо и више деце. Јуче је одржан турнир у Новом Саду, али то свакако није крај овој лепој мисији.

Свако, признаћете, има неку своју „цаку", помало можда и уврнуту, када је реч о начину на који једе храну, спаја укусе и састојке. Рецепт за добре, и још боље шпагете „А ла Димитрије Војнов", испричаће нам управо овај драматург, глумац и филмски критичар.
Рубрика „Лична карта" описаће нам познате и непознате чињенице о животу и филозофији једног од темељних ликова западњачке традиције размишљања и погледа на свет - у питању је велики Сократ, трагично осуђен, а постхумно светионик слободног говора.
Други сат емисије, биће још разигранији! Нове загонетке и питања за квиз „Радио геније" су спремна, а ако желите да на забаван начин покренете зупчанике у глави, пријавите се! СМС 064/0 202 200, 011/3249 202 и program202@gmail.com!

Водитељи: Милош Поповић и Круна Пинтарић

Породична састајања - увек недељом Породична састајања - увек недељом

Autor:
Београд 202

Емисија за целу породицу која пружа могућност да се све генерације недељом у подне нађу на окупу и да уз „Породична састајања – увек недељом“ пронађу заједничке теме, понешто сазнају, забаве се... а ако учествују у квизу и да зараде вредне награде. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво