Караван

Некада су постојали Анонимни алкохоличари и Репортери без граница… Сада махом делују Алкохоличари без граница и Анинимни репортери!

Сви светски медији јавили су да је меч Ђоковића са Федерером био је епски! Толико је био епски да је у Херцегеновини већ ушао у гусларски репертоар.... С тим у вези, с разлогом очекујемо да Електро-привреда Србије Нолету на крају месеца испостави рачун за то ЕПС-ко...

Док се у воћњацима широм Србије узгајају шљиве и јабуке, Лука Геновић из Коњевића код Чачка одлучио је да окуша срећу са бананама... Како незванично сазнајемо, први пелцер ће дати селектору репрезентације Саши Ђорђевићу, да га понесе у Кину на Светско првенство.

Са аеродрома "Константин Велики" већ је полетео први авион "Ер Србије" из Ниша на редовној линији до Нирнберга. После тога овај превозник из Ниша ће летети ка још 11 нових дестинација... Вежите се, полећемо!

Писац текста: Зоран Николић Зозон
Музички уредник: Драган Димић
Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво