Ноћни програм - Путовање до угла

На какве занимљиве људе, приче и дешавања можемо да наиђемо док путујемо од угла до угла?

Наши саговорници су глумци Јанко Цекић и Небојша Рако, аутори представе "Уверење", по текстовима "Страх од смрти" Хрвоја Ковачевића и "Идиот" Музе Павлове. Јанко и Небојша говоре о томе како је настала представа, како је текао процес рада, по чему се разликују играња на малој и великој сцени, шта желе да пренесу публици и како доживаљавају своју професију. 

Представа "Уверење" је на редовном репертоару Академског позоришта "Бранко Крсмановић" у Београду и Микро културног центра "Комбинат" у Земуну. 

 

Уредница и водитељка првог сата емисије: Хана Гадомски.

У другом сату емисије "Путовање до угла" дружимо се са књижевницом Љиљаном Хабјановић Ђуровић. У сасвим отвореном разговору причала је о својој новој књизи "Со земљи". Открила нам је и зашто је уписала економију коју није волела и којих ритуала се држи током писања. Сазнаћемо и шта чита и који свој роман најрадије препоручује.

Уредник и водитељ Тања Гајовић.

Музички уредник Наташа Манчић.

број коментара 0 пошаљи коментар
Ноћни програм Ноћни програм

Аутор:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]