Ноћни програм - Међу световима свет

Настављамо нашу потрагу за адекватним начинима да се психотерапија и саветовање приближе људима из мањих места широм Србије, због предпоставке да су предрасуде и отпори према психолошким видовима помоћи већи него у великим градовима, а и одлазак по помоћ знатно видљивији а тиме и отежани.

Наша гошћа биће Каролина Вереш, психолог, психодрамски психотерапеут и председник удружења Центра за лични развој Спектрум у Суботици. Изабрали смо њихову причу јер је другачија, у добром смислу, по начинима на који промовишу ментално здравље, по мисији коју су усвојили, по напору да повежу стручњаке из области психотерапије са територије Војводине, по указивању на "ловце на људске душе".

У другом сату отварамо телефонске линије за наше слушаоце да својим личним учешћем обогате наш мали, психолошки свет међу свим другим световима. (011/322 50 99 и 011/322 52 99)

Аутор емисије је Бранка Кордић, клинички психолог

Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво