Радио Београд 1 на Еуросоник фестивалу

Двоје слушалаца који буду гласали за добитнике EBBA награда имаће прилику да уживају са нашом екипом на највећем европском фестивалу за младе поп музичаре почетком 2018. године у Гронингену у Холандији.

Еуросоник фестивал окупља нове бендове и солисте из целе Европе, који током једне недеље у јануару наступају на више локација у највећем граду северне Холандије. Публика може да види преко 350 извођача, што Еуросоник чини најбогатијим и најразноврснијим музичким фестивалом у Европи.

Радио Београд 1 емитоваће од 17. до 21. јануара специјалне емисије уживо са Еуросоник фестивала, уз ексклузивне госте, премијерна емитовања песама и ексклузивне информације о музичарима који ће наступити на фестивалима у нашем региону током 2018. године.

Фестивал има велику улогу у зближавању музичких сцена европских држава и даје прилику уметницима да се представе ван граница своје земље, а уз то је и одскочна даска за многе бендове. Еуросоник посећује више хиљада критичара, представника музичке индустрије и новинара, а наступ на овом фестивалу омогућава бендовима да закажу наступе на фестивалима широм Европе током године која почиње. 

Двоје слушалаца Радио Београда који буду гласали за један од наведених музичара и састава путоваће и ове године у Гронинген, уз плаћене трошкове улазница, смештаја и пута! Потребно је само да на наредном линку одаберете један од састава и одаберете из падајућег менија Радио Београд 1 као станицу која вас води на фестивал. Двоје срећних добитиника биће извучени у последњим данима 2017. године. Срећно и видимо се у Гронингену!!!  

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво