Таласање - Шетња

Слушаоце који се одлуче да се прикључе Шетњи ове среде чека прича о првом свеобухватном истраживању о проблемима Срба на КиМ, затим представљање студије о политичкиим "ботовима" на домаћем интернету, као и кратка белешка о проблемима кинеских малих привредника у Србији.

Наш први гост је Горан Лончар, представник Центра за оријентацију друштва, једне од три организације које спроводе истраживање о томе шта конкретно мучи Србе на Косову. 

Колико су ботови ефикасни, опасни и добро плаћени рећи ће нам Татјана Веховец, позната блогерка која говори у име Центра за нове медије, чији је тим успео да дође до првих проверљивих података о начину рада политичких ботова, како оних који раде за власт тако и опозиционих.

Зашто Србија има највише царине на увоз кинеске робе у Европи и да ли кинески трговци заиста напуштају Србију, земљу у којој су отворили свој први тржни центар у Европи? Наш саговорник је председник Асоцијације кинеских привредника у нашој земљи Гуо Шијао.

Аутор емисије је Ненад Милитаревић.

Радио Београд 1, 10.05 

број коментара 0 Пошаљи коментар
Таласање Таласање

Аутор:
разни аутори

Животне теме, атрактивни гости, добро расположење, анализа актуелних дешавања, вести из земље и света, најбољи водитељи и музика. [ детаљније ]