Godine su samo broj!

Starenje je neizbežno, bez obzira na to što čovek svim silama pokušava da pronađe način da što duže ostane mladolik. To, naravno, ne znači da kvalitet života treba da opadne. Ovi muškarci podsećaju da su godine samo broj.

Године су само број! Године су само број!

Zdrava ishrana, fizička aktivnost i briga o emocionalnom i duhovnom aspektu mogu da pomognu da godine zrelog doba budu i najbolje u životu.

Kada se osećamo dobro, izgledaćemo dobro – poručuju stručnjaci. Držeći se tog pravila, neki muškarci, poput ovih na fotografijama, dokazuju da su uvrežena mišljenja o starenju potpuno pogrešna.

Antoni Varekija može sa sigurnošću reći kako održati mišiće i u 54. godini. Ovaj Njujorčanin srebrne kose odavno je postao internet senzacija, zahvaljujući fotografijama kojima svakodnevno iznenađuje one koji imaju predstavu o tome kako treba da izgleda muškarac u šestoj deceniji.

Đanluka Vaki ima 50 godina i, uprkos tome što kao uspešni biznismen ima veoma malo slobodnog vremena, stiže da se posveti i svom zdravlju i izgledu. 

Pošto se relativno nedavno „infiltrirao“ u manekenske redove, pedesetogodišnji Britanac Ejden Šo otkrio je Instagram i, sudeći prema broju objava, nema nameru da ga napusti.

Dešun Vang ima 80 godina. Njegov vrtoglavi uspeh je počeo kada je učestvovao na Kineskoj nedelji mode. Potom je proglašen za najpoželjnijeg deku u Kini.

I Kanada ima svog predstavnika na ovoj listi. On je Ron Džek Foli, ima 50 godina i kosu i građu kakve bi poželeli da imaju i nekoliko decenija mlađi muškarci. 

Odgovor na pitanje kakvim rezultatima se muškarci mogu nadati posle 50. godine i motivaciju za vežbanje, neodlučni mogu potražiti na profilu 54-godišnjeg Šona Majkla Heflija na Instagramu

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво