Traži novog muža u 107. godini

Gospođa Kundor iz Malezije u 107. godini namerava da se uda po 23. put, jer se plaši da će je sadašnji, 70 godina mlađi, muž napustiti.

Maležanka Vuk Kundor, stara 107 godina, koja od jula meseca ove godine živi sama jer se njen sadašnji muž, 22. po redu, leči od narkomanije u Kuala Lumpuru, strahuje da bi mogao da je ostavi zbog mlađe žene.

I zato je starica, koja je pre četiri godina stekla medijsku slavu kada se udala za 70 godina mlađeg Muhamada Nur Če Musu, razglasila da traži novog, 23. supruga!

Slike sa njihovog venčanja, održanog u severnoj malezijskoj državi Terenganu, preplavile su tada domaću štampu.

Muhamad, koji je pre venčanja bio Vukin podstanar, tvrdio je da voli staricu i da je njihova ljubav "Božja volja".

Međutim, Vuk je sigurna da će dugotrajna razdvojenost učiniti svoje, pa traži sebi novog životnog saputnika, "pošto će je 37-godišnji Muhamad napustiti čim se završi program odvikavanja".

"U poslednje vreme osećam se nesigurno. Želim ponovo da se udam samo da bih pobegla od usamljenosti", rekla je Vuk u izjavi za lokalni list "Star", svesna da to neće biti lak zadatak.

"Znam da sam stara i da nemam telo i mladost kojim bih privukla muškarce. Ne tražim muškarca koji je zgodan kao premijer (Nadžib Razak), već nekoga ko će me biti društvo u poznim godinama", ističe gospođa Kundor. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво