Koja iz „Discipline kičme“ se probudio iz kome

Frontmen grupe „Disciplina kičme“ Dušan Kojić Koja probudio se iz kome, nakon što je pre nekoliko dana primljen je u bolnicu zbog moždanog udara.

Vest je na Tviteru potvrdio novinar Galeb Nikačević: „Probudio se Koja iz kome pre nekoliko dana i polako se oporavlja“.

Gitarista, pevač, kompozitor i vođa rok benda „Disciplina kičme“ 58-godišnji Dušan Kojić Koja doživeo je moždani udar u Velikoj Britaniji i hitno je u jednu tamošnju bolnicu, a lekari su ga uveli u indukovanu komu, kako bi mozgu dali dovoljno vremena za oporavak.

Kojić je prisutan na muzičkoj sceni četiri decenije, najpre sa grupom „Šarlo akrobata“, a zatim u grupi „Disciplina kičme“ koju je osnovao 1981. godine.

Poznat je kao autor hitova Tata i mama, Ja imam šarene oči, Nemoj da bacaš betonske table sa vrha svoje zgrade, Da li ti znaš za neki drugi ritam, Buka u modi, a komponovao je muziku za film Kako je propao rokenrol.

Poslednji studijski album, Opet, Kojina „Disciplina kičme“ objavila je 2016. godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво