Лидер „Дисциплинe кичме“ доживео мождани удар

Гитариста, певач, композитор и вођа рок бенда „Дисциплина кичме“ Душан Којић Која доживео је мождани удар у Енглеској и налази се у болници у индукованој коми.

Лидер „Дисциплине кичме" (58) доживео је мождани удар у Енглеској где се налазио у посети сестри и хитно је хоспитализован у једној тамошњој болници, а лекари су га увели у индуковану кому, како би мозгу дали довољно времена за опоравак, преносе Вечерње новости.

Како се наводи, медицински изазвана кома је намењена посебно тешким болесницима, који би без те терапије изгубили живот.

Којић је присутан на музичкој сцени четири деценије, најпре са групом „Шарло акробата“, а затим у групи „Дисциплина кичме" коју је основао 1981. године.

Познат је као аутор хитова Тата и мама, Сви за мном, I've got those teknicolor eyesНемој да бацаш бетонске блокове са врха своје зграде (Do Not! (Throw Concrete Blocks From The Top Of Your House)), Да ли ти знаш за неки други ритам, Бука у моди, а компоновао је музику за филм Како је пропао рокенрол.

Последњи студијски албум Опет, Којина „Дисциплина кичме“ објавила је 2016 године.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво