Šer ponovo na turneji, u Evropu stiže na jesen

U karijeri dugoj pet i po decenija Šer se sedam puta otisnula na sloističku turneju. U 73. godini odlučila je da širom planete održi seriju od 67 koncerata. Turneja „Idemo ponovo“ počela je krajem septembra i čuvenoj zabavljačici, ali i njenoj publici već je donela veliko zadovoljstvo.

Posle prvog dela turneje održanog u Australiji, prvi dani 2019. godine doneli su spektakl u Severnu Ameriku.

Obožavaocima legendarne Šer dopao se album Dancing Queen na kojem su obrade hitova grupe „Aba“. Dopala im se i njena epizodna uloga u filmu Mama mija! Idemo ponovo.  

U prilog tome koliko je „Abino“ stvaralaštvo inspirisalo 72-godišnju divu i obojilo turneju govore naziv serije koncerata – Idemo ponovo (Here We Go Again Tour) i dve pesme na set listi – SOS i Fernando.

U naše krajeve, to jest u Evropu, Šer stiže krajem septembra, a do 1. novembra obići će 17 gradova: Berlin, Antverpen, Amsterdam, Minhen, Keln, Beč, Cirih, Manhajm, Hamburg, Kopenhagen, Stokholm, London (dva koncerta), Mančester, Birmingem, Glazgov, Lids i Dablin.  

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи