Шер се не шали – са албума обрада „Абиних“ хитова, стигао први "Gimme! Gimme! Gimme!"

Како ће изгледати њен албум на којем ће се наћи само песме шведске групе „Аба“ Шер показује првом обрадом – "Gimme! Gimme! Gimme!".

После пет и по деценија на музичкој сцени, поп дива публици ће понудити јединствено издање - обраде песама које свет одлично зна и несмањеним интензитетом воли, између осталог и захваљујући филмовима Венчање без младожење, Мама мија! и Мама мија! Идемо поново!.

Икона поп музике глуми у наставку мјузикла Мама мија!, што је према оцени многих, и био окидач за овакав пословни потез славне Американке. У филму је извела нумеру Fernando, а сада обожаваоцима нуди своју верзију хита Gimme! Gimme! Gimme (A Man After Midnight).

Албум ће се звати Dancing Queen, а у продаји ће бити 28. септембра.

„Након што сам (у филму) отпевала песму Fernando, помислила сам да би било баш забавно направити албум са обрадама 'Абиних' песама, па сам то и урадила“, објаснила је чувена певачица.

Шер је албум снимала у Лондону и Лос Анђелесу, а отпевала је 10 хитова легендарне шведске групе. На списку су, осим поменутих Fernando и Gimme! Gimme! Gimme!, и SOS, Waterloo... 

број коментара 4 пошаљи коментар
(недеља, 12. авг 2018, 08:36)
anonymous [нерегистровани]

@Voleo bih da vidim

Kvalitet današnje muzike je takav da nešto što bi trebalo da polako zamire postaje naprotiv ultra popularno. Ako se i film snima na osnovu mjuzikla, ako u njemu glumi i Meril Strip, ako Šer snima album... sve je to znak da živimo u dekadentnom vremenu koje nema izbora nego da izvlači stvari iz naftalina. Po svemu bi ABBA morala da bude prevaziđena milion puta do sada. To govori da su bili kvalitetni ali i da mi ništa drugo nemamo da ponudimo već decenijama. Čak se i sama ABBA uskoro vraća sa novim albumom. Šampita... ali svaki dan - jedi šta nećeš. Ali za današnji svet i ABBA i ceo muzički arsenal u vreme bivše Jugoslavije uključujući i jugoslovensku scenu su bili virtuozi iako muzički ništa drugo nego zaboravljivi šlageri. Niko se neće sećati ničega iz prve dve decenije 21. veka, jer nema ničega.

(субота, 11. авг 2018, 18:32)
anonymous [нерегистровани]

ABBA

ABBA je odlična grupa

(субота, 11. авг 2018, 17:10)
anonymous [нерегистровани]

Ne znas

Mlad si verovatno pa ne znas da je Abba jedna ako ne i najslusanija grupa svih vremena. I danas ima na stotine miliona slusalaca ove grupe. Da bi ti stvari bile jasnije pogledaj na Youtube pregled njihovih pesama. Pozdrav.

(субота, 11. авг 2018, 08:10)
Dejan M. [нерегистровани]

Voleo bih da vidim

ko ovo sluša...