„Мама мија! Идемо поново“ премијерно 18. јула у Комбанк дворани

Десет година после филма „Мама мија!“ који је зарадио више од 600 милиона долара широм света, 18. јула у 20 часова у Комбанк дворани се премијерно враћамо на чаробно грчко острво Калокери уз потпуно нову и оригиналну музику засновану на песмама светски прослављене групе „Аба“.

За све посетиоце у великом холу Комбанк дворане уочи премијере биће организован спектакл плесне групе „Тимбао Кубано“ и пиће добродошлице.

У наставку музичке комедије под називом Мама мија! Идемо поново глумачку екипу из првог дела појачале су Лили Џејмс (Најмрачнији час, Пепељуга) и планетарна звезда Шер.

Улогу Доне и овога пута тумачи једна од најбољих глумица у свету, оскаровка Мерил Стрип, заједно са Џули Валтерс као Рози и Кристин Барански у улози Тање.

Аманда Сејфрид и Доминик Купер и у наставку су Софи и Скај, док се Пирс Броснан, Стелан Скарсгард и оскаровац Колин Фирт враћају улогама потенцијалних Софиних очева, Сема, Била и Харија.

Радња филма нас враћа напред-назад кроз време како бисмо видели на који начин су се градили односи међу ликовима какви су данас.

И овог пута продуценти су Џуди Крејмер и Гери Гоцман, док је Крејмер такође и једна од твораца и продуцент светски познатог и успешног позоришног мјузикла.

Ол Паркер (аутор сценарија филма Best Exotic Marigold Hotel) сценариста је и редитељ овог наставка. Бени Андерсон и Бјорн Улваес радили су музику и текст за овај филм.

Карте за премијеру филма су у продаји на благајни Комбанк дворане.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи