Amira Medunjanin u Centru „Sava“

Svetski priznata pevačica sevdalinki Amira Medunjanin održaće sutra od 20.30 časova koncert u beogradskom Centru „Sava“ i promovisati novi album „Damar“, koji je u Srbiji objavila promoterska kuća „Long plej“.

Nakon koncerta Amira će se družiti sa svojim fanovima i potpisivati im diskove sa albumom Damar ispred velike dvorane Centra „Sava“.

„Vidimo se! Nemojte trčati kući posle koncerta, družimo se ispred dvorane“, poručuje Amira.

Amiri će koncertna promocija Damara biti treći susret sa publikom u prestižnoj beogradskoj dvorani, koju je punila 2014. i 2015. godine. Ovog puta, pored Amire će na pozornici biti i pijanista Bojan Zulfikarpašić, gitaristi Ante Gelo i Boško Jović i kontrabasista Zvonimir Šestak. Kao gosti će se pojaviti bubnjar Amar Češljar i gitarista Nikola Stajić.

„Na moju veliku radost, ponovno smo u Beogradu. Premijerno bi trebalo da predstavimo novi materijal beogradskoj publici u decembru i zaista se nadam da ćemo pevati sve što nam srce zna. Moram reći da sam prošli put u Centru 'Sava' opet ostala dužna (neke pesme). Nadam se da ćemo sada imati priliku ne samo da predstavimo nove pesme nego i da ispunimo data obećanja. Mislim da će nam trebati malo više vremena, barem do poslednjeg tramvaja“, poručuje Amira.

Dve godine od međunarodno hvaljenog albuma Silk end stoun (Silk and Stone), Amira Medunjanin je objavila Damar, u čijem je stvaranju iznova posegla za žilom kucavicom bosanske muzike – sevdahom i drugim vrednim pesmama predaka s ovih prostora, novim aranžmanima im dajući neke nove obrise i boje.

Prvi put je u svoju muzičku paletu uvrstila i nekoliko novih, autorskih kompozicija. Akustična gitara je savršeni začin Amirinom muziciranju, a svoje muzičko i producentsko umeće je još jednom potvrdio vrsni pijanista Bojan Zulfikarpašić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво