Sanja, srećno u Stokholmu!

Došlo je vreme da Sanji Vučić ZAA, predstavnici Srbije na ovogodišnjem, 61. takmičenju za najbolju pesmu Evrope, poželimo srećan put. Srpska delegacija u utorak, 3. maja, stiže u Stokholm, gde će nastupati na najvećem evropskom muzičkom takmičenju.

Сања, срећно у Стокхолму! Сања, срећно у Стокхолму!

Izvodeći pesmu kantautorke Ivane Peters, Goodbye, Sanja Vučić će pokazati svoja glasovna umeća i pokušati da osvoji pobedu na takmičenju „Pesma Evrovizije“, koje se održava u Švedskoj od 10. do 14. maja.

Četrdeset tri zemlje Evrope, uz Australiju, svoje najbolje predstavnike odredile su za ovogodišnje muzičko takmičenje, a Sanja Vučić će uz maksimalan trud i u što boljem svetlu prikazati našu zemlju.

Duška Vučinić, šef službe za odnose s javnošću i korporativni imidž RTS-a, istakla je da je Evropa zavolela srpsku pesmu i Sanju, dok su pokazatelji upravo fantastični komentari na promotivnoj turneji koju je imala naša predstavnica u prethodnih mesec dana.

„To je dobar vetar u leđa i veliki podsticaj za Sanju, njenu ekipu i čitavu delegaciju, uz ogromnu podršku medija, jer svi zajedno predstavljamo Srbiju“, istakla je Duška Vučinić.

Sanja je na ispraćaju, koji je održan u holu RTS-a, otpevala dve popularne pesme, Crazy in Love od Bijonse i Valerie od Ejmi Vajnhaus, kao i numeru Goodbye, još jednom dokazavši zašto je pravi izbor za predstavnika Srbije.

Iznenađenje za srpsku predstavnicu bili su predstavnici Bosne i Hercegovine, koji su došli da pruže podršku Sanji.

Vučinićeva je poželela puno uspeha na predstojećem takmičenju našim komšijama, dodavši da se „naša regija uvek drži zajedno i da ćemo i tamo biti najbolji prijatelji“.

Olivera Kovačević, glavna i odgovorna urednica zabavne redakcije RTS-a, na ispraćaju delegacije zamolila je kolege novinare da „budu blagi prema njihovom snu“.

„RTS ove godine samostalno ulaže i ispraća našeg predstavnika, a delegacija je malobrojna ali, nadamo se, efikasna. Sanja je poslednjih meseci ukras RTS-a koji unosi radost u naša srca. Nadamo se da ćemo je negovati u budućnosti, jer, možda se desi i neočekivani uspeh“, istakla je Kovačevićeva.

Sanja Vučić je u proteklih mesec dana već osvojila srce publike na promotivnoj turneji po Malti, Izraelu i Amsterdamu, a priznala je da se plašila odlaska na prvo putovanje, jer joj je prvi kontakt sa učesnicima unosio nervozu.

„U prvom kontaktu sa ljudima koji se bave istim poslom, moja priroda ne bi dozvolila da priđem sa nekim stavom ili pogledom ispod oka. Moram da kažem da smo se svi družili i divno proveli, a moj najbolji drug sa putovanja je predstavnik Izraela, Hovi Star. Družila sam se i sa predstavnicom Bugarske, Švajcarske i raznim drugim ljudima“, otkrila je Sanja Vučić.

„Ovo je neverovatno iskustvo za mene, mi smo svi drugačijeg senzibiliteta i mentaliteta iz raznih zemalja, ali smo svi pravili kompromise. Svi predstavnici imaju isti cilj i bavimo se istim poslom, ali, takođe, podržavamo jedni druge i dosta pesama mi se ove godine dopada“, priča Sanja uoči puta u Švedsku.

Sreću i uspeh na takmičenju Sanji je poželela prošlogodišnja predstavnica Bojana Stamenov.

„Draga Sanja, ovo je tvoj trenutak. Ti ćeš biti predstavnik narednih godinu dana, a i čitav život“, rekla je Bojana, simbolično predavši Sanji zastavu Srbije.

Sanja, srećno u Stokholmu!

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво