Holivudski spot Bajage, Dragog i „Point blanka“

Los Anđeles i Holivud pokazali su se kao idealna scenografija spota za pesmu „Kad Mesec prospe rekom srebra sjaj“, koju Momčilo Bajagić-Bajaga izvodi sa bluz bendom „Point blank“ i legendarnim gitaristom „Ju grupe“ Dragim Jelićem.

Холивудски спот Бајаге, Драгог и „Поинт бланка“ Холивудски спот Бајаге, Драгог и „Поинт бланка“

„Ovo je možda jedini spot u mojoj karijeri u kome se ne pojavljujem. U stvari, ne pojavljuje se niko od muzičara koji su snimali ovu pesmu. Gledajući snimljen materijal iz Los Anđelesa došli smo do zaključka da imamo prelepe kadrove koji dovoljno govore sami za sebe“, kaže Momčilo Bajagić - Bajaga.

Dnevni deo spota za pesmu Kad Mesec prospe rekom srebra sjaj čine skejt park i kadrovi čuvene plaže Venis bič, art-deko i neobarok zgrade u ulici Brodvej i vožnja ulicom Malholand drajv, a noćni prikazuju savremenu arhitekturu u centru Los Anđelesa i vožnju Holivudom.

U spotu, koji je u produkciji „Long pleja“ sniman nedavno u Los Anđelesu, pojavljuje se manekenka Zorana Adžić, nekadašnja reprezentativka Srbije u atletici koja poslednjih godina radi u Sjedinjenim Američkim Državama, a većinu kadrova je uradio takozvanom "timelapse" tehnikom kamerman Dragoslav Ulić-Dag.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво