Počela RTS-ova serija „Pet“

Počelo je emitovanje dugo očekivane serije „Pet“,reditelja Balše Đoga u produkciji RTS-a. U centru pažnje je pet prijateljica koje spletom životnih okolnosti postaju deo kriminalnog miljea.

Posle 20 godina najbolje drugarice iz detinjstva okupljaju se u Beogradu, na Dorćolu. Nakon ubistva supruga Nina shvata da novac može i nju da košta života. U pomoć joj prilaze Sonja, Kaća, Tila i Aleks, svaka sa svojim bremenom i životnom borbom.

„Ovo je priča o ženama koje su se našle u nevolji, ne svojim izborom, u jednom kriminalnom miljeu i koje pokušavaju sve vreme pazeći na svoje porodice, decu, da sačuvaju svoje živote i imovinu, da pobede neke ljude koji su mnogo jači“, ističe reditelj serije Balša Đogo.

One su mudre, hrabre i odane, spremne na odluke na koje bi se retko ko odvažio. Iako deluje kao bajka sa asfalta, sve što čine junakinje serije „Pet“ utemeljeno je u stvarnosti.

„Baš mi je drago da imamo seriju u kojoj su pet žena glavne junakinje. Ja sam odrasla na Voždovcu, tako da mi nije bilo teško da shvatim o čemu se radi u ovoj priči.Bilo mi je zadovoljstvo da iskoristim to svoje odrastanje i u seriji“, kaže glumica Hristina Popović.

„Pet'“ je novi korak u našoj produkciji kriminalističkog trilera. U jedanaest dinamičnih i napetih epizoda pratimo junakinje koje nisu pratilje žestokih momaka, već su one žestoke devojke.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво