Читај ми!

Kristina i Mira ne idu u finale, Kostin tim pobednik večeri!

U veliko finale šou-programa „Ja mogu sve“ plasirali su se Teodora Stanković, „Bend i vokali“, „Pahuljice“ i Kostin tim. I grupa „Do poslednjeg daha“ u finalu! Kristina i Mira ne idu dalje. Večerašnji pobednici Kostin tim.

22.54 – Kostin tim opet trijumfuje!  

22.52 – Kristina i Mira ostale bez finala.

22.40 - Najmanje glasova publike imali su Kristina i Mira i „Do poslednjeg daha". Teodora ide u finale, kao i „Bend i vokali", „Pahuljice", Kostin tim.

22.38 -Linije su zatvorene! Glasanje je završeno.

22.20 – Linije su otvorene! Počelo je glasanje. Pošanjite SMS sa rednim brojem kandidata na broj 1344. Gosti polufinalne emisije grupa „Neverne bebe“.

22.13Hajde da se volimo, pozivaju članovi grupe „Do poslednjeg daha“. Verujem da ni sami nisu svesni koliku radost nam donose, hvali Danica članove svog tima. Posle ovog nastupa vodim ih na oporavak u banju, obećava Žika. Razveselili su nas, pohvalio ih je Rambo. Oni mogu da izleče, kaže predsednik žirija.    

22.02 – Konstantinov tim donosi u studio divlje latino ritmove pesmom Livin' la vida loca. Zapalili su i publiku i nas, kaže Danica. Meni se ovo dopalo, kratko je rekao Rambo. Fantastično, ludilo na sve strane, istakao je Žika. 

21.51 – Zbog prolaska u finale „Pahuljice“ otišle i na morsko dno! Eksplozija boja i energije na bini uz taktove numere Under the Sea. Samo reči hvale od Danice: „Ako su nam deca ovakva treba da budemo srećni i ponosni“. Vi ste univerzalne „Pahuljice“, istakao je Konstantin. Ovo su jedine pahuljice koje greju, čestita Žika devojčicama na odličnom nastupu. Podsetile su nas da su deca, smatra Rambo.

21.41 –Kristina i Mira daju sve od sebe, ali i Sav taj džez (All That Jazz). Danas su bile dobre, ovo za njih nije bio težak zadatak, ocenio je Konstantin. Miri manje prijaju ovako brze numere, ali se ona nosi sa njima, dok je Kristina veoma darovita, primetila je Danica. Trud do kraja, idemo na Olimpijsko zlato, komentariše Rambo akrobatiku u numeri. Izvanredno, oduševljen je Žika. 

21.26 – „Bend i vokali“ imaju „Džegerove pokrete“. Posle nastupa poručuju: „Nema finala bez 'Benda i vokala'“! Danica se slaže sa tim. Malo mi je bila gužva u „Vokalima“, ali kakvi su bili u prvoj emisiji, večeras su bili fenomenalni, kaže Rambo.  

21.10 – Teodora otvara borbu za finale legendarnom pesmom Mito, bekrijo. Posvetila je nastavnici Lejli Hot. Pokazala je da ide u velike visine, dopalo mi se i što je spojila „sosinsku mirnoću i južnjačku vatru“, hvali Žika članicu svog tima. Ima sve predispozicije da postane prava zvezda, smatra Danica. Peva sve što joj se da, oduševljen je Rambo. Čuvaj glas, već si zvezdica, a možeš da budeš velika zvezda, savetuje Teodoru predsednik žirija. 

21.02 –Poslednja šansa za ulazak u finale. Spektakularnom plesnom numerom, u kojoj je učestvovala i voditeljka Dragana Kosjerina, otvoren večerašnji šou!  

Pun preokreta, muzičko-scenski spektakl Ja mogu sve ulazi u završnicu. Pet finalista će se boriti za glavnu nagradu od 20.000 evra.

I večerašnja, kao i finalna emisija emituju se uživo, a samo najbolje to ne sprečava da pokažu maksimum.

Ja mogu sve

Iz nedelje u nedelju, od 1. novembra, takmičari, pojedinci i grupe, bore se za naklonost članova žirija i publike.

U svakoj emisiji bira se najbolji takmičar, koji potom nagradu od 1.000 evra po sopstvenom izboru daje u humanitarne svrhe.

Na samom kraju, u poslednjoj emisiji takmičenja, gledaoci će odlučivati o pobedniku kome će pripasti nagrada od 20.000 evra.

Muzičko-scenski šou-program Ja mogu sve nastao je u saradnji RTS-a i produkcijske kuće „Emoušn“. Voditeljka je Dragana Kosjerina.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво