„Kostin tim“ najbolji, šou napuštaju Mira i Bole

Tim povratnika pobedio večeras, a najmanje glasova gledalaca i članova žirija u prvom polufinalu šou-programa „Ja mogu sve“ dobio plesni par koji čine Mira i Bole. Od večeras pa sve do kraja šou ide uživo.

23.59 - Pobedio novoformirani „Kostin tim“, koji je odluku o izboru kome će pripasti nagrada od 1.000 evra prepustio Miri i Boletu, jer „nikada nisu pobedili“. Lep gest za kraj.

23.51 - Šou-program „Ja mogu sve“ napuštaju Mira i Bole. 

23.35 - Glasanje gledalaca je završeno. Za koji minut ćemo saznati koji od sedam timova definitivno napušta takmičenje... Na redu su članovi žirija!

23.20 - Glasanje je upravo počelo – gledaoci to mogu učiniti SMS-om, tačnije slanjem rednog broja takmičara kojem žele da daju glas, na broj 1344, u narednih 15 minuta.  

23.15 - Mira i Bole plešu uz Let's Face The Music And Dance. Rambo smatra ovo profesionalnim nastupom. Drago mu je što ih je prepoznao odmah i uzeo u tim. Najbolji njihovn nastup do sada. Danici je sve okej. Žiki je čarolija, odlično. Kostja smatra da je „njihova avantura“ uspela.

23.05 - Najmlađe takmičarke – „Pahuljice“ – su izabrale legendarnu Lenonovu pesmu Imagine. Danica je oduševljena njihovom ozbiljnošću. Zahvalila im se za ovaj užitak. Rambo se složio sa Danicom i preporučio svima da pročitaju tekst pesme. Žika je istakao da prisustvuje rađanju umetnika. Konstantin: „Kako ste lepe!“.

22.56 - Teodora će narednih minuta biti Kaliopi. Ovacije u studiju za njen nastup. Kostja se slaže da je bilo jako dobro. Hvali njene velike mogućnosti. Danica dodaje da je Teodora sve bolja iz emisije u emisiju. Izvela je nešto što je jako zahtevno i moćno. Rambo je kratko rekao: „Stvarno jako dobro“. Žiki je bilo fascinantno za nekog ko ima 14 godina!

22.43 - Muštuluk upravo stiže od „Benda i vokala“, najbrojnije grupe u emisiji... Prelaze na Jutro je. Danica bi više volela da nije bio u pitanju medli, i da je bio njihov jači, manje raštrkan nastup u pitanju. Rambo se našalio da bi mogli da nastupaju po diskotekama u Austriji. Žika je uživao u spletu pesama i igara. Predsedniku žirija se dopala njihova energija, predviđa im veliku karijeru.

22.28 - Kristina i Mirjana su nas odvele na karipska ostrva. Ni manje ni više nego među Pirate sa Kariba, numerom Dead Man's Chest. Danica je očekivala samo još da se pojavi Džoni Dep, toliko se uživela. Odlične su bile – ovaj par je prikazao veliki igrački dijapazon, ističe Kostjukov. Žika se složio sa Kostjom, i dodao kako je Kristina u ovih 11 emisija rasla u pravu igračicu. Rambo je opčinjen... Gledao ih je „kao labudove na Ženevskom jezeru“.

22.21 - Kaćuša „Do poslednjeg daha“! One su uvek na nivou zadatka, smatra Danica. Kostja hvali nastup i Sonju Lapatanov. Našalio se kako ipak „ima toga u njemu“, misleći na čuvenu rusku pesmu. Rambo kaže da posle ovoga ide u Rusiju!

22.10 - Beti, Boško, Boris i Sara – tim „Konstantni“ kako su se simpatično nazvali, je na sceni. Footloose, numera iz filma starog 30 godina, ostavlja sjajan utisak na publiku. I predsednik žirija nastupio sa timom! Čekamo žiri. Ali prvo Danica da testira Konstantinove plesačke kvalitete. Žika kaže da ništa manje od ovoga nije ni očekivao. Danica hvali Kostju. Rambo smatra da je ovo spoj Holivuda i Baljšoj teatra!

22.04 - Večerašnje polufinale počinje čestitkom srpskoj vaterpolo reprezentaciji na pobedi nad Hrvatskom na EP u Beogradu. Voditeljka Dragana Kosjerina zatim najavila da će neko morati večeras definitivno da ispadne. Sledi nastup novog, povratničkog, Konstantinovog tima, nazvanog „Tim Kosta“.

Nova pravila od večeras. Iz svakog tima je ispao po jedan takmičar tako da sada mentori imaju po dva.

Beti Đorđević, Boško Dudvarski i Sara i Boris vraćeni su u igru i imaju novog mentora, Konstantina Kostjukova, predsednika žirija.

Ja mogu sve

Iz nedelje u nedelju, počev od 1. novembra, takmičari, pojedinci i grupe, bore se za naklonost članova žirija i publike.

U svakoj emisiji žiri bira najboljeg takmičara, koji potom nagradu od 1.000 evra po sopstvenom izboru daje u humanitarne svrhe.

Na samom kraju, u poslednjoj emisiji takmičenja, gledaoci će odlučivati o pobedniku kome će pripasti nagrada od 20.000 evra.

Muzičko-scenski šou-program Ja mogu sve nastao je u saradnji RTS-a i produkcijske kuće „Emoušn“. Voditeljka je Dragana Kosjerina.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи