Teodora pobednik devete emisije, Boško ispao

Danica Maksimović bila je prinuđena da napravi težak izbor, a teška srca odlučila je da izbaci Boška Dudvarskog. Teodora pobednica!

23.00 - Teodora je pobednica devete emisije „Ja mogu sve“!

22.50 - Boško Dudvarski ne nastavlja takmičenje. „Boško, izvini“, rekla je Danica kroz suze.

22.37 - Mira i Bole svake nedelje sve mlađi i mlađi. Romantičan ples uz pesmu Ja nemam drugi dom zaradio im je 32 poena. „Bole i Mira pokazali su posebnu lakoću, a zrače optimizmom", rekao je njihov mentor Rambo Amadeus.

22.28 - Sa pesmom Viva la Vida, „Bend i vokali“ osvojili 32 boda. Konstantin kaže da bend nije dovoljno zastupljen, a Danica smatra da su imali i bolje nastupe.

22.15 - „Do poslednjeg daha“ ponovo podigli sve na noge. „Energiju koju ima ova ekipa mislim da nemaju nijedan drugi takmičar ili grupa“, smatra predsednik žirija Konstantin. Sa numerom Hajde da ludujemo do 36 poena!

22.03 - Impresivno izvedena numera Resolve. Kristina i Mira dobile sve pohvale od Konstantina, ali i ostalih članova. „U ples se ne razumem, ali mi je najbitnije da ovo pleni“, prokomentarisao je njihov mentor Rambo Amadeus maksimalnih 36 bodova.

21.56 - Rambo odlučio da malo prilegne, a Danica mu je „na uvce“ otpevala uspavanku. Izgleda da su orhideje od prošle nedelje bile pravi pogodak.

21.50 - Uz romantičnu atmosferu, Jabuke i vino, Sara i Boris osvojili 32 poena. Uz malu zamerku Danice da ih je gluma omela da još bolje sve izvedu.

21.35Devojčice samo žele da se zabavljaju, a „Pahuljice“ su uz hit Sindi Loper itekako zabavile sve u studiju. „Vi ste sjajne i pune energije“, saglasni su Konstantin Kostjukov i Rambo. Daničinim „Pahuljicama“ maksimalnih 36 poena!

21.27 - „Boško bolji i od originala“, kaže Rambo Amadeus, koji je istakao da je isprva mislio da Boško Dudvarski neće moći da otpeva Pukni zoro kao Manjifiko. Od trojice članova žirija 34 poena.

21.15 - Uz zvuke Rijaninog hita, Teodora Stanković oduševila žiri i publiku za maksimalnih 36 bodova. „Ništa manje nisam ni očekivao“, kaže njen mentor Žika Nikolić.

Nakon ispadanja Beti Đorđević Rambova grupa u krnjem je sastavu, ali će preostali učesnici pokušati da se izbore za naredni krug.

Orhideje i lepe reči izgleda da su bile dovoljne da Danica Maksimović oprosti Rambu zbog oštrih kritika, a na sve to će večeras Danica staviti tačku.

„Ja mogu sve“

Iz nedelje u nedelju, počev od 1. novembra, takmičari, pojedinci i grupe, bore se za naklonost članova žirija i publike.

U svakoj emisiji žiri bira najboljeg takmičara, koji potom nagradu od 1.000 evra po sopstvenom izboru daje u humanitarne svrhe.

U poslednjoj emisiji takmičenja, gledaoci će odlučivati o pobedniku kome će pripasti nagrada od 20.000 evra.

Muzičko-scenski šou-program Ja mogu sve nastao je u saradnji RTS-a i produkcijske kuće „Emoušn“. Voditeljka je Dragana Kosjerina. 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи