Читај ми!

Novi „Betlfild“ krajem 2016. godine

Finansijski direktor „Elektronik artsa“ Blejk Jorgensen rekao je da će nastavak jedne od najpopularnijih pucačina izaći krajem sledeće godine, kao i da će se igra „vratiti svojim korenima“.

„Najavili smo da nam je namera da nam je za naredni period cilj da svake godine imamo jake, nove pucačine. Ove godine to će svakako biti Star Wars: Battlefront. Sledeće, još jedan Betlfild“, istakao je Jorgensen.

U ranijim razgovorima o novom Betlfildu, Jorgensen je zagonetno prokomentarisao da će se igra „vratiti svojim vojnim korenima“.

Njegove reči pokrenule su spekulacije prema kojima neki očekuju da sledeći deo bude Betlfild 5, dok drugi isčekuju Betlfild: Bed kompani 3.

Što se Star Wars: Battlefront tiče, „Elektronik arts“ očekuju odličnu prodaju i procenjuju da će oko devet, deset miliona kopija prodati do marta sledeće godine.

Battlefront će se na policama pojaviti 17. novembra za igračke konzole i desktop računare, što je tri nedelje pre izlaska sedme epizode Ratova zvezda: Buđenje sile od Džej Džej Abramsa.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара