У сну прогутала веренички прстен и завршила на ендоскопији

Врло необична ситуација десила се 29-годишњој Џени Еванс из Тексаса. Она је сањала да се у возу бори с негативцима и како би сачувала свој веренички прстен, она га је прогутала.

„Чак сам се и пробудила, али сам мислила да сањам и наставила сам да спавам. Ујутро сам видела да мог прстена нема на руци“, написала је Еванс на свом Фејсбук профилу.

Са супругом је отишла код лекара. Они су јој препоручили да је боље овај случај не препуштати природи већ прстен извадити ендоскопијом.

То је захват који се, између осталог, користи и за уклањање страних тела из пробавног тракта, а подразумева посматрање унутрашњости тела ендоскопом, посебно конструираним инструментом са ситном камером на крају дуге и савитљиве цеви, а у тело се уводи путем природних отвора.

„Супруг ме је одвео код гастроентеролога и сви лекарима сам морала да објасним да сам заиста прогутала свој веренички прстен“, испричала је Еванс за америчке медије.

Све је на крају прошло добро, Џени је добро, а доктори су пронашли прстен у њеним цревима, извадили га и вратили њеном супугу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво