Меган није учествовала у разговору са краљицом

Војвоткиња од Сасекса Меган Маркл није учествовала у састанку који је краљица Елизабета Друга сазвала ради доношења одлуке о будућности принца Харија и његове супруге у оквиру краљевске породице.

Уочи састанка на краљичином поседу у Сандрингему било је речено да ће се војвоткиња од Сасекса Меган Маркл укључити у дискусију путем видео-линка из Канаде, у коју се вратила након што је пар саопштио да одустаје од својих дужности у оквиру краљевске породице.

Ипак, извори кажу да су Хари и Меган одлучили да њено директно учешће није кључно за састанак, чији је домаћин била краљица, а којем су, осим краљице и војводе од Сасекса Харија, такође присуствовали и принц Чарлс и војвода од Кембриџа Вилијам.

Тиме би требало да буду окончане спекулације да је Меган било забрањено да учествује у састанку.

Осим тога, саветници краљевске породице кажу да су постојала и безбедносне резерве око могућности видео-позива из страха да би још неко можда могао да прислушкује изузетно деликатан и поверљив породични разговор.

Иако је званична одлука одложена за неколико дана, са састанка је речено да краљица подржава унука и његову супругу и да им је дозволила већи степен независности.

број коментара 5 Пошаљи коментар
(среда, 15. јан 2020, 08:56) - anonymous [нерегистровани]

Kraljevi i porodice

Eto i oni imaju problema E sad da budem zloban ova lepotica koliko je izdrzala sa prethodnim muzem A ovaj trci za njom uporno Nego ako pukne porodica ode i Velika Britanija tu nema dileme Stvarno velike muke

(среда, 15. јан 2020, 07:36) - Oz [нерегистровани]

Ravna zemlja

Velika pukotina u krugu NJ.K.V. Vindzor.Neka Otac da snagu i visprenost da se izađe iz ovoga problema bez posljedica.Ali,oni ne miruju......

(уторак, 14. јан 2020, 21:16) - anonymous [нерегистровани]

Ha ha ha ha ha... USA kompleks

... Bice kako Ameri kazu, a ne Velika Britanija.

(уторак, 14. јан 2020, 21:10) - Радан [нерегистровани]

већ виђено

Дајем им максимално још две године...до развода

(уторак, 14. јан 2020, 20:59) - anonymous [нерегистровани]

007

Gde je kad ti je najviše potreban, za kraljicu i otadžbinu.