Меган није учествовала у разговору са краљицом

Војвоткиња од Сасекса Меган Маркл није учествовала у састанку који је краљица Елизабета Друга сазвала ради доношења одлуке о будућности принца Харија и његове супруге у оквиру краљевске породице.

Уочи састанка на краљичином поседу у Сандрингему било је речено да ће се војвоткиња од Сасекса Меган Маркл укључити у дискусију путем видео-линка из Канаде, у коју се вратила након што је пар саопштио да одустаје од својих дужности у оквиру краљевске породице.

Ипак, извори кажу да су Хари и Меган одлучили да њено директно учешће није кључно за састанак, чији је домаћин била краљица, а којем су, осим краљице и војводе од Сасекса Харија, такође присуствовали и принц Чарлс и војвода од Кембриџа Вилијам.

Тиме би требало да буду окончане спекулације да је Меган било забрањено да учествује у састанку.

Осим тога, саветници краљевске породице кажу да су постојала и безбедносне резерве око могућности видео-позива из страха да би још неко можда могао да прислушкује изузетно деликатан и поверљив породични разговор.

Иако је званична одлука одложена за неколико дана, са састанка је речено да краљица подржава унука и његову супругу и да им је дозволила већи степен независности.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво