Макрон одржао лекцију дечаку који му се обратио са „Ману“

Француски председник Емануел Макрон истресао се на једног француског тинејџера јер га је назвао по надимку „Ману“ и певао химну социјалиста испред њега.

То се догодило на северу Француске, на комеморацији генералу Шарлу де Голу, преноси Ројтерс.

Дечак, стар око 15-16 година, стајао је иза ограде док је Макрон пролазио поред гомиле и певао Интернационалу, пре него што је добацио Макрону: „Шта има, Ману?“.

На то му је Макрон оштро одговорио да не сме тако да се понаша јер је на званичној церемонији.

„Можеш да се понашаш као кловн, али ми данас певамо Марсељезу и партизанске песме. Ословљавај ме са господине председниче“, рекао је Макрон.

Дечак му се извинио, али је Макрон наставио да га грди.

„Мораш да радиш ствари на прави начин. Ако желиш да једног дана предводиш револуцију прво мораш да стекнеш диплому и научиш како да зарадиш новац да преживиш“, рекао је Макрон.

Како се наводи, то није први пут да Макрон у јавности дели лекције онима који га не поштују или изазивају, а током прошлогодишње председничке кампање када га је један од радника оптужио да је „човек у оделу“, он је рекао да је „најбољи начин да платиш одело да добијеш посао“.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво