Када вас у пола ноћи повезе Метју Маконахи

Оскаровац Метју Маконахи изненадио је студенте у Остину учествујући у акцији безбедног превоза оних који се касно враћају кући. Холивудски глумац је у понедељак касно увече покупио њих неколико у свом возилу за голф.

Акција „Сигурна шетња“ је пројекат који је покренуо универзитет како би осигурао безбедан повратак студената по мраку од кампуса до њихових смештаја. Маконахи (47) је дипломирао 1993. године и веома је привржен свом бившем универзитету, чији тим америчког фудбала пасионирано подржава.

Фотографија насмејаног глумца са одушевљених четворо студената постављена је на Фејсбук налогу Универзитета у Тексасу са пропратном поруком: „Лонгхорнси (како се називају студенти) брину једно о другом и можемо рећи да се Метју Маконахи слаже с тим.“

„Сигурна шетња“ је осмишљена како ниједан студент не би морао да се сам враћа кући, а свако учешће у њој је на чисто волонтерској основи. Због успешности акције и великог одзива људи, њено трајање је проширено од седам увече до два ујутру.

Маконахи је рођен у малом граду Увалде у Тексасу, а напустио је породични нафтни посао како би уписао студије за радио, телевизију и филм на Универзитету у Тексасу.

У почетку каријере фокусирао се на филмове са „лакшом“ тематиком, попут романтичних комедија. Међутим, последњих неколико година Маконахи је освојио срца критичара улогама у остварењима Пословни клуб Далас и Међузвездани, као и серији Прави детектив.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара