Меланији Трамп стижу беле и златне ципеле из Бањалуке

Фабрика обуће „Бема“ из Бањалуке представила је два пара ципела која ће на поклон добити Меланија Трамп, као гест подршке кампањи њеног супруга републиканског кандидата Доналда Трампа у трци за Белу кућу.

Технички директор фабрике ципела Маринко Умичевић истакао је да је овај поклон одговор на „прљаву кампању“ против Меланије Трамп, потенцијалне прве даме, која је рођена у Словенији.

„Ципеле за Меланију Трамп су наш одговор на прљаве коментаре којима је изложена као супруга и мајка“, рекао је Умичевић.

Ципеле ће до Меланије Трамп стићи преко брзе поште. Како је објаснио Умичевић када је најавио да ће Меланији бити поклоњена обућа, први пар ципела је златне боје са ваздушастим ђоном, што би супруги председничког кандидата требало да помогне током кампање по целој Америци.

Друге ципеле су беле за њен „тријумфални улазак“ у Белу кућу.

Умичевић је рекао да је калупе за ципеле направила фабрика из Меланијиног родног места Севнице, на југоистоку Словеније, и да су на њима радили најбољи дизајнери „Беме“.

„Надамо се да ће Америка престати да буде светски полицајац. Надамо се пријатељству из САД у будућности уместо бомби које су Срби добили од Била Клинтона“, рекао Умичевић за Ројтерс.

На улошку ципела израђен је мотив Змијањског веза, а поједини медији су навели да је у кутију са ципелама Умичевић спаковао и домаћу ракију за Меланију Трамп.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара