Из Бањалуке ципеле Меланији Трамп

Фабрика обуће „Бема“ из Бањалуке послаће два пара ципела Меланији Трамп, супрузи Доналда Трампа, републиканског кандидата за председника САД.

Маринко Умичевић, технички директор фабрике ципела, рекао је да је поклон два пара знак подршке њој и њеном супругу на предстојећим изборима.

„Моја идеја мотивисана је земљачким разлозима и уверењем да ће се прљава кампања, која севоди против Меланије Трамп и њеног супруга, код госпође Трамп пробудити познати балкански инат, који ће подстаћи да се још више ангажује у председничкој кампањи и да уђе у Белу кућу“, рекао је Умичевић Независним новинама.

Фабрика обуће „Бема“ направиће једне удобне ципеле са ђоном од специјалне меморијске пене да, како наглашавају, „Меланија може да шпарта Америком“, а да не изгуби ништа од своје елеганције.

Други пар ципела ће бити дамске салонке од најквалитетније коже, које ће специјално за њу креирати дизајнери ове фирме, како би у њима победнички ушетала у Белу кућу, наводи се у саопштењу фирме „Бема“.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво