„Црвени Диор“ у Београду и поново одушевљава

Синоћ је у раскошној сали Скупштине града Београда одржана ексклузивна модна ревија најпознатијег руског креатора Славе Зајцева, под називом „Слава Слави“.

Популарни „Црвени Диор“ поново је одушевио Београђане. Ревија под називом „Слава Слави“ одржана је поводом обележавања педесет пет година богате каријере руског модног цара.

У црвену модну бајку, званице је увео хор песама и игара ансамбла „Коло“, као и Хор Руског Дома, као симбол добродошлице великом госту.

Чувени креатор на ревији приказао је скуп колекција које су обележиле његову каријеру, креације које су се протеклих година могле видети у свим светским метрополана попут Њујорка, Париза, Милана, Токија, Лондона, Истанбула...

Црвеним тепихом прошетали су манекени и манекенке које су изнеле раскошне вечерње хаљине, уникатне крзнене капуте као и занимљиве шешире краљевских боја зачињене детаљима руске народне ношње.

Насмејан као и увек, Зајцев није скривао задовољство поводом гламурозне свечаности уприличене њему у част, где је публика наградила аплаузом сваку његову креацију.

И како то доликује највећим светским ревијама, каква је била и „Слава Слави“, ревију је затворила једна од наших најуспешнијих модела, жена која је носила креације највећих светских модних имена – Јелена Ивановић-Томашевић.

Овој гламурузној вечери присуствовале су броје познате личности из нашег јавног живота које су истински уживале: Наташа Нинковић, Весна Чипчић, Вјера Мујовић, Бранкица Спасић, Сузана Перић, Милка Форцан, Снежана Дакић, Јасмина Лалошевић, Наташа Вулин, Милена Зеву, Јелена Блечић, Невен Бошковић, Ђока Кортина, Бата Спасојевић и многи други.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво